Monday, 21 October 2019

Bramma Business Quizz October 21 2019

         1.       The service aims at setting new standards in broadband speeds in India at an affordable                     price name the service?

                       Ans : Jiofiber

2.       Which lady, who is also a director of India Cements, has become the President of Tamil Nadu Cricket Association?
                       Ans: Rupa Gurunath

3.       Which company bought Engineering and Design teams from HTC for $1.1 Billion?
                       Ans: Google

4.       Which organization has acquired 49% stake in Kishore Biyani-led Future Coupons Ltd recently?
                        Ans : Amazon

5.       Which company has the tagline of "Just do it"?
                        Ans: Nike

6.       Which company has partnered with the Ministry of Tourism for the Crafted in India project?    
         Ans: Google 
                                                                                              
7.       Which companies mobile phone are marketed with the slogan - Big inside. Small Outside?
                         Ans: Samsung

8.       Which telecom services provider has entered into a partnership with Symantec Corp, to serve the growing cyber security requirements of businesses in India?
                         Ans: Bharti Airtel

9.       Who launched a Military Veterans Employment programme in partnership with DGR and AWPO?

                     Ans:Amazon

10.   A lot of the traditional 20th century sales theory and training was influenced by the 1937 book 'How to Win Friends and Influence People'; who wrote it?

                        Ans: Dale Carnegie

11.   What is the name of the mascot on the bonnet of a Rolls Royce?
                       Ans: The spirit of Ecstacy

12.   Guess the brand which has this tag line "The Best a man can get"?
                       Ans: Gillette

2 comments:

Business Quiz 28/02/2020

1.        Which country is all slated to overtake Qatar as the country with the highest per capita income by 2020                  Ans. ...